Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där går du omkring och duger...


Det sitter något i mitt bröst


Något som slår
Något som hamrar

Mejslar
fram
ett leende

inombords


Ett skyddat
hemligt leende
och en bild

av dig.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-08-22 19:56



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja så är det
när vi har en hjärtevän
som sitter och dinglar med benen
därinne på sin egen lilla
kammare i vårt hjärta
Fint!
blir glad av dina ord
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris