Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magiskt tänkande

Magiskt tänkande, eller vidskepligt tänkande,[1] är tron att orelaterade händelser är kausalt kopplade trots frånvaron av något rimligt orsakssamband mellan dem, särskilt som ett resultat av övernaturliga effekter.[1][2][3] Som exempel kan nämnas tanken att personliga tankar kan påverka den yttre världen utan att verka på dem, eller att föremål måste ha kausalt samband om de liknar varandra eller har kommit i kontakt med varandra tidigare. (Wiki)

synkronicitet, kvant-intrassling...




Övriga genrer (Översättning) av Live2Dream VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-25 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP