Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liarnas sång i gräset


Grundämnena skimrar till
i de levandes åtbörder;
deras oskyldiga tagande-för-givet;
kropparna ett slags utmålande;
förgängelsens hållplatser
i försilvrade medvetanden
på svart bakgrund;
klockklang och sjungande knivblad;
liarnas sång i gräset




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP