Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagligt

kaffe, tidningarna

göra min medborgerliga plikt

gå och rösta

handla
svart ris, chilifrukt, avokado
naturell yoghurt, gröna äpplen
grovsnus, lakrits

mulet idag

lugna lunken




Fri vers av rostspik VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-30 07:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rösta är ingen plikt.
Vore det en plikt levde vi i en pliktatur.
Jag totalvägrar.
Det kommer jag att fortsätta med.
Jag är inte mottaglig för argument på den punkten.

Lugna lunken gillar jag dock. Right up my alley.
2024-05-30
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP