Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
never fucking mind


sjukdomsfall

Du vill ha mig i ditt liv
Hela ditt sätt säger att du gillar mig
Det känns jävligt speciellt
Du vet att jag gillar dig
Jag vill ha dig i mitt liv
Det är så jävla skönt
Så jävla skönt

Men tänk om jag får spel
Tänk om jag inte pallar trycket
Vad händer då?

Du vill att jag ska komma över
Du vill spendera lite kvalitetstid
Du vill hitta på nått kul
Tänk om jag inte alls är så jävla kul
Det kanske är bättre om jag stannar i min värld
Där kan jag stänga in mig
Och där kan jag vara i fred med min ångest så slipper du se den
Då slipper du se mig som jag är
Då slipper du se alt det som jag försöker dölja för dig

Tänk om jag inte lever upp till förväntningarna
Tänk om jag inte är sån som du tror
Tänk om jag inte är den jag vill vara
Tänk om jag flippar ur totalt
Det kan hända
Det har hänt förr

Jag har varit här förr
Det känns som en jävla lögn
Jag håller masken
Jag ler och alla jävlar är nöjda
Men tänk om du såg alt
Tänk om du genomskådar min lögn
Vad fan gör jag då?
Tänk om du kommer närmare än vad du redan är
Då kommer du kunna se bakom masken
Ingen annan ser det även om ag berättar om det
Men dig skulle jag inte kunna lura
Och jag vet inte om jag vill vara så ärlig
Jag vet inte om jag vill att du ska se sanningen

Tänk om jag får en av de dagarna
Tänk om jag blir helt jävla galen
Det skulle kunna hända
Det har hänt förr
Det är en sjukdoom och tänk om jag får ett anfall
Tänk om jag blir sjuk när jag är med dig
Jag vill inte att du ska se mig sjuk
Jag vill låsa in mig så att ingen är där
Jag vill vara i fred så att ingen ser
Jag vill vara ensam ifall jag blir sjuk
Fast jag hatar att vara ensam då jag är sjuk
Vem vill vara ensam då man är sjuk
Vem vil belasta någon med sin sjukdom
Sin hemska, mörka dytunga sjukdom
Vem vill leva med den?




Fri vers av PPQ
Läst 702 gånger
Publicerad 2006-08-22 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar man nån så accepterar man även den andres sjukdom...
fin flyt i texten som är stark!
2007-02-24

  Samsana
Ja tänk om PPQ*S*
2006-12-29

  josefina
Så starkt, så bra, så enormt inspirerande.

Orden flödar som lava!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ