Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stressen sedd från ditt håll...


Alla vägar bär till Rom



Varför kommer jag då aldrig dit?


Har slitit ut skosulor på löpande band

Klippkort hos doktorn för utslitna leder och knän

Står aldrig still

följer vågarna

men ändå når jag aldrig

Rom

Missar alla städer jag kommer till

då jag bara söker det slutgiltiga målet

Rom.


Blir istället erbjuden Coca-Cola

av en vän som inte bryr sig om geografi




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-08-23 16:24



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket bra skrivet!
2006-08-23

  Sanningsägaren VIP
Ha!
Underbar ordlek
bara log när jag kom till den
sista raden
gillar!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris