Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånge i drömmen


Jag har lagt min stora kärlek till vila 
inlindad i drömlik dvala

Nu sover den
en törnrosas sömn

&

Vinden sjunger hans namn

 I den täta dimman

smeker jag drömmen
sträcker ut min hand

viskar tyst
vakna nu
innan dimman lättar

innan tomheten fyller 
intet
och innan själar
flyr bort

För jag vill älska igen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP