Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig aura



Det är synd om människan
mycket skall hon orka
Bördan ärvs i det oändliga

Det är synd om djuren
söker nya betesmarker
inför utbredd torka

Det är synd om jorden
Hon brinner av vetenskapens glöd
men sakta slocknar hon
Vi glömde hålla henne vid liv

Det är synd i tanken
Vi måste hejda oss i tid
till att rädda livets aura




Fri vers av Rosen VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-08-23 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP