Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens analys


Så sitter jag då fastklistrad vid tanken

försöka förmedla själars analyser

Vad är sanning?

är alltid sanning, en sanning med modifikation;;

är det så?

det som för mig är sanning, är för dig lögn;;

Vad är empati?

kan en god tanke räcka, utan den andres kännedom;;

Dagens fastklistrade leende

spegelbilden blir till imma...

I själens soprum prasslas det!!
någon satte på locket

små sporer blir till långa tentakler
växer till mossa

Dunkandet av hjärtats fabrik

ögonlock som lägger sig för
hjärnans inspelade filmer för dagen

där kropp och själ går samman
i natten 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-08-24 22:54



Bookmark and Share


    Martall
"i själens soprum prasslas det!!
någon satte på locket"
(på pricken)
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP