Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellvrak

Fyra år av ensamhet.
Jag föll av livet, det snurrade till slut för fort för mig,
som en karusell på speed.
Nu går allt i slowmotion men ibland känns även det för fort.
Orkar inte hänga med.
Frustrationen över att vara ingenting fyller min lägenhet.
Och så många år kvar utan framtid.




Fri vers av tellus
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-08-26 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tellus