Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestrålad

Här är jag, oduschad och i pyjamas.
Och så enormt levande!
Jag känner varje liten del av världen stråla emot mig
och jag plockar upp alla signaler.
Ska bege mig ut och svara på dem, säga hej till världen.
Och se vad jag får tillbaka.
Leva lite.
Tjo ho!




Fri vers av tellus
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-11-07 09:17



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej tellus!

Blev rikligt bestrålad av din dikt, som sjuder av optimism inför den nya dagen. Tar åt mig! Hälsar Fredrik
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

tellus