Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte somna ibland!


Sömn

 

Efter midnatt
kan jag ibland
inte somna,
fastän huvudet
har vilat
hela dagen.

 

Det är stora bilder
dimmiga röster
och
en irrationell
vakenhet
som jag nu
har utfäst
skottpengar på.

Då blir den kanske rädd
min vakenhet
blir blek
chockad
och svimmar...

 

...Jag ska upp
om fem
jävla timmar!

 




Fri vers av Molngrabb
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-08-27 01:03



Bookmark and Share


  Therés
En text som många säkert kan känna igen sig i
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Molngrabb
Molngrabb