Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet...


Mitt liv i ett krossat nötskal


Barn, kan ni vara tysta?

Pappa tittar på barnprogrammen...

Kan du släcka?

jag ser inte ljuset...


När sanningen sägs
är det få som lyssnar
de tittar och nickar
utan att höra

bara jag får lyssna
då sanningen lägger sig ner
så kan jag höra
vad de andra tror sig se

Äg mig
hjälp
mig
att äga

stunden





Det är sent
jag är trött
andra ser på
granskar min gäsp

hittar mina ord
målar upp dem som
sina
när de är
dina

Glad att de
blir varma
ledsen om de
gör dig kall
av nyfikenhet




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-08-27 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris