Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora galax



Allt har tystnat
i vinden mojnat

Vem eller vad
vill ge oss bud

Det är så stilla..

Nu är jorden lagd
i vakuum till vila

Galaxen och mörkret
omger vår stjärnas moder

Vem eller vad
skall skänka henne ro

Små stjärnor blinkar..

Vill ny tid infria
Låter ljuset mötas upp
av jordens framtidshopp




Fri vers av Rosen VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP