Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst hjärta, tyst.

där kommer du gående.



mitt hjärta
hoppar som en djävla kåt kanin.




Du ler,
sen går du bara förbi..





Om du sku se mitt hjärta då?
Skulle du ta min hand, dra mig till dig
och ge mig den härligaste kyss jag någonsin fått?
.. eller bara lämna mig att blöda.
Mitt hjärta skriker,
Det skriker av sådan längtan efter dig!!




Du skulle likabra kunna sticka sönder det med en nål ..




Övriga genrer av meningslöst?
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:12



Bookmark and Share


  inspiration.
shit, denna var riktigt vacker, det känns !
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

meningslöst?