Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggproblem.

Ibland tycker man att Livet är en jäwla bitch.

Man ser att Hon viker av runt hörnet
och man går lite snabbare.
Så tänker man \"ja, där är Hon. Jag hann.\"
Hon vänder sig om och ler lite ursäktande åt en.
Sen hoppar hon in i en bil och kör iväg.




Övriga genrer av meningslöst?
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-11-22 18:41



Bookmark and Share


    Wewill
hehe det var ett nytt sätt att se på livet :D ska se det så i forsättningen :P
2007-11-22

    eva m h
En ny intressant beskrivning av livet!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

meningslöst?