Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråten.

Vattnet rinner - ur vattenkranen
svalkar svidande ögon




Övriga genrer av meningslöst?
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-10-20 15:43



Bookmark and Share


  ***Wicke***
vacker beskrivning av en sorglig känsla.
Men vad skönt vattnet kan svalka.
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

meningslöst?