Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nötter.

en dag ska jag visa mig.
mitt verkliga jag.
en dag ska det blottas.
det som egentligen är jag.

precis som då ett nötskal spräcks!

den dagen ska ni gråta.
den dagen ska ni försvinna.

men jag ska förlåta.
jag ska vinna..






Övriga genrer av meningslöst?
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-10-20 15:21



Bookmark and Share


  Johnny Chow
:)
2006-10-24

    Camillaa
vackert
och gripande
/ C *
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

meningslöst?