Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt längt till er

 

åhh vad mycket längt jag har

sorg i mitt hjärta att jag inte var där

gråt som kommer för gemenskap jag missade

och ännu mer längt

till er

ni som var där

till er som möttes

till er jag saknar

 

jag var med er i tanken

näst gång är vi alla med på plats

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Visst är det så. Men jag fick en kort stund med mig själv. Och det var jobbigt värre. Fast bra.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv