Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna strax innan jul när jag inte ville åka till pappa... Jag måste ge cradit till en av mina kompisar för sista meningen. Han sa det när jag frågade..


Varför fungerar inte livet som en DVD-spelare?

Varför kan jag inte stoppa tiden?
Varför kan jag inte hindra det från att bli i morgon?
Spola tillbaka,
Stoppa,
Varför fungerar inte livet som en DVD-spelare?

Jag fruktar inför morgondagen.
Dagen då jag åter kommer träffa dig.
Måste jag?
Uppenbarligen,
Vem kom på en så dum sak som delad vårdnad?

Jag vill stoppa tiden.
Hindra det från att bli imorgon.
Men jag kan inte.
Sekunderna tickar fram,
Tiden fortsätter att gå.
Hur mycket jag än vill kan jag inte stoppa den.

Jag vill att det ska bli igår igen.
Eller, det är längre sen än igår.
Jag vill tillbaka flera år.
Till tiden då jag fortfarande var viktig.
Till tiden då jag fortfarande var älskad.

Kan jag inte få stanna hos dig, mamma?
Nej, du var hemma förra lovet.
Vi kom överens om att du skulle dit nu, gjorde vi inte?
Nej, mamma.
Du bestämde att jag skulle dit.

Varför kan jag inte stoppa tiden?
Varför kan jag inte hindra det från att bli imorgon?
Spola tillbaka,
Stoppa.
Varför fungerar inte livet som en DVD-spelare?

Det skulle gå åt för mycket ström…




Fri vers av Om morgondagen inte kommer
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:54



Bookmark and Share


  Masken
Jag får ont i magen av denna, så känslan förmedlar du väl..
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Om morgondagen inte kommer