Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som står inom citat-tecken (\") ska egentligen vara kursivt, men den funktionen finns tyvärr inte här... Annars är det väl ungefär direkt från hjärtat


Vet du att jag hatar?

Vet du hur mycket jag hatar att inte kunna säga att jag hatar dig?
Jag vet att det låter helt fel,
men jag hatar det ändå.
Att kunna säga det skulle göra allt så mycket lättare.

\"Då skulle jag slippa bli sårad jämt.
Sårad av allt det du aldrig gör...\"

Vet du hur mycket jag hatar att inte kunna förbli oberörd av det du aldrig säger och gör?
Låter det mer vettigt?
Nej, det kanske det inte gör.
Jag vill inte bli berörd av din tystnad.

\"Din tystnad som egentligen inte är så tyst.
Men ändå tryckande och besvärande…\"

Vet du hur mycket jag hatar att jag tycker om dig så in i helvete mycket?
För det är det jag gör.
Och som straff får jag leva med smärtan som du orsakar mig.
Smärtan som du kanske orsakar omedvetet.

\"Jag hoppas i alla fall att det är omedvetet…\"

Vet du hur mycket jag hatar mig själv ibland?
Just för att jag vill hata dig.
För att jag inte klarar av att förbli oberörd
För att jag tycker om dig så mycket.
Och mest av allt för att jag hatar mig själv.

\"Ja, jag hatar att jag ibland hatar mig själv.
Det låter helt sjukt, jag vet.
Men det kanske är just vad jag är,
Helt sjuk…\"




Fri vers av Om morgondagen inte kommer
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-31 18:45



Bookmark and Share


    Den andra flickan
Precis så det känns! Bra!!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Om morgondagen inte kommer