Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt vad det här är. Mina känslor iaf.


Var är du?

I evigheter
gick jag runt
med mobilen i fickan
Alltid påslagen
om du skulle ringa

Men aldrig
hörde du av dig
Fick inga svar
på mina brev

Äskling
var är du?
Jag längtar så

Ju mer jag väntar
desto mindre händer det




Övriga genrer av Malin Hy
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-28 21:08



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge
kommer nog ska du se
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy