Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möter morgonen med ett leende, men vill inte lämna natten bakom mig utan envisas med att säga att den skall följa med in i dagen...


Lätt att tro


Man kan lätt tro

att jag sitter

och gnuggar sömnen

ur mina ögon

när jag endast

sitter och trycker

fast minnesbilderna

av drömmen

med dig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-08-29 07:40



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
kan inte annat än le nu
2006-08-29

    Xena
mmm dess enkelhet fångade mig, dess raka påstående
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris