Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:En sång för Svenssons:::....

Vore det inte för alla klonade joggingoverallspensionärer,
fotvårtssmittade duschrumsbaracker,
korvgrillningsritualer, tyskar i tanga,
övergödda ungjävlar med intorkad chokladglass
i mungiporna och sand mellan skinkorna,
försvinnande badbollar i horisonten,
fuktskadade förtält, sneda minigolfbanor, vattenloppor,
vykortsfetischism, överpriser i strandkiosken,
bakfulla badvakter, astma orsakat av luftmadrasser,
mosade maneter, eftermiddagsgrogg i solstolen,
färskpotatis på burk, diskande karlar,
badtofflor i plast, stinkande latrintömningar,
fransade husbilslampor, yatzy,
uttråkade tonåringar i mobiler, kallsupar,
plågade fiskyngel i leksakshinkar,
gubbsjuka, inoljade strandraggare,
sönderbrända hängtuttar och röda putmagar som
taktlöst rör sig till lokala dansbandsduetter i skymningen,
skulle husvagnstaket kunna vara ett himlavalv

Min öl är avslagen
Jag är avslagen
Ligger vaken på en overklig camping
och försöker slå rot




Fri vers av KaptenKatt
Läst 460 gånger
Publicerad 2004-11-10 09:19



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
är skitbra!
Rolig och sann.
2004-11-22

  Pojken i Svart
mycket bra och rolig beskrivning av svenssons campingsemester :)
2004-11-20

  Jenny*
Gillas skarpt.
2004-11-15

  utopia
jag gillar din träffsäkerhet!
2004-11-12

    Göte Holmlund
och rolig betraktelse...gillar att rabbla detaljer det gör upplevelsen starkare. Jag rekommenderar denna
2004-11-10

  Myself
var bra,beskriver nog väl hur det kan vara,gillar husvagn,men har ingen.
2004-11-10

  ospray
ska de ju va såklart !
2004-11-10

  ospray
skrivet, du har fångat camping sverige i några rader
snygg =))
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt