Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en \"lost & found\" box på statoil -Part 1


Tidiga mornar i mörkret och jag börjar bli vänner.
Sena nätter äger min obotliga kärlek men sena nätter blir snabbt tidiga mornar.
Kanske är de mina enda vänner, tillsammans med de av den mer flyktiga sorten,
mina cigaretter
Och de levande digitala men ändå artificiella i sorgsna sånger på min drömfångande duk,
genom halvsprängda högtalare.
Sena kvällars eskapismer ut i svartglimrande rymden, tidiga mornars oundvikliga bittra landning.
Röda strimmor på vita armar, ett nyrakat huvud, och sen inte så mycket mer än längtan efter dig, och smärtan i allt som gör ont.




Övriga genrer av Joaqim
Läst 1866 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-30 07:47



Bookmark and Share


  madinsane
dessa slutrader;
"Röda strimmor på vita armar, ett nyrakat huvud, och sen inte så mycket mer än längtan efter dig, och smärtan i allt som gör ont." gör ont...

välskrivet. koncentrerat. välskrivet... och koncentrerat.
rysligt bra, helt enkelt!
2006-08-30

  Tove Meyer VIP
"Och de levande digitala men ändå artificiella i sorgsna sånger på min drömfångande duk,
genom halvsprängda högtalare."

Jag tar åt mig av det här, men vet inte om det är det du menar.
Men du är levande för mig, ytterst levande, mer än många andra.
2006-08-30

    ej medlem längre
Väldigt rörande och tilltalade text som speglar en hel del melankoli
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Joaqim