Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tusen år

Det var tusen år sedan sist.
Minst.
Alla gamla bränder är släckta.
För tusen år sedan.
Minst.
Vi är inte ens aska längre.
Du och jag.

Men.

Du är forfarande min favoritpyroman
älskade du.
Jag saknar hur dina händer fick mig att brinna
som ingen annan
och jag önskar
som ingen annan
önskar jag vore en tändsticka i din hand
I tusen år.
Minst.







Fri vers av Joaqim
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 20:55



Bookmark and Share


    Joaqim
Vetefan (om den är värd att läsa) men jag kände för att fira mitt intåg på den här scenen igen (har inte varit här på något år) med ett litet inlägg som bara dök upp i huvudet när jag tänkte.
Tänkte på hur mycket som har hänt sedan sist.
Och hur lite.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Joaqim