Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat

Jag vaknar och borde äta
jag spelar keane och minns istället
allt som jag inte glömt

jag gör ord av din tystnad
på min skärm
som naglar mot min
hud
plågar jag mig själv
igen och igen
och igen
I en kalender som glömt bort och börjat om
igen
och igen
ritar jag planer för min vecka
älskling
varje dag
utan ett ord
längtar den efter ditt namn
på en sida som är tom
igen och igen

Och jag tänker

Idag kan du dö i famnen på en främling
som skulle blivit ditt livs kärlek

allt annat känns så litet då





Fri vers av Joaqim
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joaqim