Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Tankefångst::.

Så som den febriga skymningen
kväljer vi vår eld
och kastar sprakande glöd mot världens tak

Där under moln,
himlens hinna,
minnenas filmduk som seglar över jordens rand
speglas den döende dagen
i rött




Fri vers av KaptenKatt
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-11-10 09:33



Bookmark and Share


  Myself

2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt