Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..:Orgasm Supernova::.

Som om han plockat ner himlens alla stjärnor
och placerat dem mellan mina ben
när han kysser vid mitt underliv
Det är då i känslan det förvandlas
till universums pulserande mitt,
ett trånande skjudande exploderande sköte
I orgasm
supernova




Fri vers av KaptenKatt
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-10 09:35



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en ny värld...
2005-08-20

  Daniel_78 VIP
yes! undebart
2005-05-04

  Ann-Cathrin
härlig vacker dikt, beskriver sex utan att vara "over kill"...bra!
2005-01-18

  Markattan
En mycket vacker text! Gillar skarpt!
2004-11-11

    Göte Holmlund
och innerligt beskrivet ....finner inga ord , tack
2004-11-10

  Ola Rydberg
Sensuell och direkt erotisk
poesiorgasm !
bra
2004-11-10

  Hans w-art Westlund VIP
vågat ämne som det är tufft att skriva om...ändringsförslag. tredje raden /kysser han mitt underliv/ och sen ett mellanslag så man hinner reflektera...
2004-11-10

  Myself

2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt