Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande språk

Mina ord
är få
och främmande
Ord
som ingen förstår
ett främmande språk
Som ingen kan tala
Utom jag




Fri vers av TigerToffie
Läst 469 gånger
Publicerad 2004-11-10 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie