Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig skrivit en dikt av den här sorten innan... har ingen aning om den blev bra elelr dålig... tog ett bra tag att skriva iaf xD Är lite osäker på \"till min födelsedag\" är \"när jag fyller år\" mer korrekt?


Mellan Himmel och Jord

Önska, önska
Jag letar efter stjärnor på marken,
men hur kan jag titta ner när jag ser upp?
Hur kan jag titta upp när jag ser ner?

Önska?
Jag vill sticka en tröja av linoleum,
men hur ska jag kunna göra det utan en röd tråd?

Leva, leva
Länge leve livet som jag håller så kärt
Hurra!
Hurra!
Hurra!
Trefaldigt nedslagen
Hurraaa!!!
...fyrfaldigt förudmjukad

Leva?
Jag vill köpa ett hjärta av stål,
men jag vill inte byta ut allt mitt guld

Existera.
Jag önskar mig en klocka till min födelsedag,
men jag är rädd för vad den kommer att visa




Fri vers av oKult
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-08-31 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oKult
oKult