Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan den varsamma leken blir alvar


Sitter, kramar, ligger och leker


Du sitter på min tanke
kramar ömt min själ
ligger varsamt i ögonvrån
leker med min tunga

Det räcker
inte
vill ha
mer

kraftfullt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-01 09:43



Bookmark and Share


  Mareld
Minns ett gånget ögonblick och blir varm!

"Det räcker
inte
vill ha
mer"

Visst kan det kännas så. Ofta och mycket!
2006-09-10

  Sanningsägaren VIP
etsar sig fast
på näthinnan
en önskan
efter mer
starkt!
2006-09-01

    Bim
Tycker om den här lätta ljusa tonen,oh la la.Hälsn.Bim
2006-09-01

    ej medlem längre
Vilken bild du har, som om nervsystemet sträcker sig ut, som nervträd.

Dikten, förväntansfull. Vackert formulerat.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris