Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

Jag lägger trösten i ugnen
och dansar en vals
jag minns inte längre hur du ser ut
Cigarettrök som smá rosa
bomullstussar över mitt huvud
Vem är du nu? Det vet
jag inte
Det stár en vissen röd ros pá bordet
och i hörnet
ligger en vissen själ och väntar pá den färdigbakade längtan
Det stod 10 minuter pá paketet




Fri vers av Hilda Sofia
Läst 488 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-09-01 15:35



Bookmark and Share


  a h de v
mysig och finurlig text, jag gillar den :)
2006-09-14

  Emilia Berg
Baka på du dina fina dikter.
2006-09-11

  Karin Rosberg
Annorlunda dikt! men bra,lite underhållande...
2006-09-02

  Neal
bra dikt !
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia