Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nödrim, en del, tycker jag. like it anyway.


En konstnär med hjärtat i Prag

En konstnär med hjärtat i Prag
Saxofoner genom väggarna, natt och dag
Poeten som vandrar längs landsvägen lång
Strängar på gitarren blir vemodig sång
Månen höljd över dimmigt Paris
Över staden ett täcke av moln och dis
Jazzbaren öppen till klockan tre
Sorgsna stråkar når gatan, du ler




Fri vers av WutheringHeights
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-01 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WutheringHeights