Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anafordikt, uppgift i Litterär Gestaltning


Hösten kom

Hösten kom och sommarens suck blåste träden bara
Hösten kom och själarnas glödande eldar torkade löven gula
Hösten kom och bergens uråldriga eko skakade regnet ur molnen
Hösten kom och natten lade sitt svarta täcke över jorden...




Fri vers av WutheringHeights
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-02-23 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WutheringHeights