Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarnätter. ganska gammal \"dikt\".


Svidande sötma

och natten är kvav
älvorna dansar för de drucknas drömmar
bas vibrerar under klackarna
mannen har tappat sin trumpet
och nattens instrument är
tusen spruckna trumhinnor.

ovetande ynglings avrättning
en vodkadoftande giljotin
två fingrar
inuti dig och i din hals
älskar, triggar och kastas upp
i nattens svidande sötma.




Fri vers av WutheringHeights
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-09-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WutheringHeights