Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek.


När pojkblod blandas

samuel studsar bollen mot skolgårdens plank,
så många gånger att bollen blir sträv av damm och
hans händer sådär lena som efter att de format lera

jonatans hjärta är numera fullt av gråa bollavtryck
och rodnande klottrade kärleksord.
fingrar när de formar klot av jord och atmosfären är blott hud...
kall, tunn hud, med knottriga lädermönster

och jag ska låtsas som att jag inte ser er
ni får behålla det för er själva och öppna det när ni vill.
ett väl inslaget paket (som någon redan tjuvkikat i)

samuel tror att allt jag ser är oskyldigt pojkaktigt basketspelande
att jag inte alls ser hur era fingrar av en tillfällighet nuddar varandra i luften.
men det är bara ett ofrånkomligt och laglöst spel -
oundvikligt när pojkblod blandas




Fri vers av WutheringHeights
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WutheringHeights