Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ganska klassisk normal kärleksdikt egentligen. inga konstigheter här inte.


Vid tanken på dig

du
värmer mig, älskling
sluter en varm hand kring mitt hjärta
tinar upp det i mig som är fruset
som sedan länge är dött

lagar min trasiga hud
lappar ihop den, bit för bit
och dina ord läker alla sår,
bryter alla förtrollningar

och jag
lyser upp vid tanken på dig
skiftar från svartvit till färg
väcker det i mig som sover djupt..




Fri vers av WutheringHeights
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WutheringHeights