Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Spår

Jag reser -
utan att veta vart jag ska gå av
Försöker se ut
men där finns endast mörker
Ett mörker så tjockt -
som en mur
Tåget är tomt och kallt
utan liv
bara grått och trist
Samma spår
Samma mörker
Ändrar aldrig riktning
Reser utan biljett
men blir aldrig tagen
Vill gå av -
men tåget stannar aldrig




Fri vers av TigerToffie
Läst 500 gånger
Publicerad 2004-11-11 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie