Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touretta om ståndpunkt 2

 

Han hävdade bestämt

Jag står alltid upp

för det jag säger och tror på

i ärlighet

 

 

Innan han blev berörd

 

 

Touretta säger

Ditt starka hävdande av ärlighet

visar bara mer av din fega vekhet

 

 

Tacka vet jag överraskningar med hårda paket!




Fri vers av Nova-Liv
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-09-03 06:26



Bookmark and Share


    Erika H
*skrattar*
läckert framfört
en härlig nykomling för mig...Touretta
henne ska jag hålla koll på
erika
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv