Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta - Utan Tröst

Smärta - Utan tröst

Ensam - Djupt bedrövad

Tårad - Fuktig kind

Står hon där

Olyckligt kär

Sårad - Lycka,  flyktig som en vind

Overksam - Hårt av livet prövad

I hennes hjärta - höst.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-09-03 10:50

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
*******************************************

Hej Olle!!!

Åh en sådan bitterljuv höstdikt som andas, tyngd av

kärlekssorger där på tröskeln till höstens förmultnande

blöta lövhögar. Doften från den blöta asfalten stiger

upp och vemodet träder inn på livets arena!!!

MVH Dan

*******************************************
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson