Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek Med Ord

Inom poetiken

finns i praktiken

både komiken

och tragiken

Men känn dig inte sviken

av publiken

och bli besviken

om den ej förstår logiken

och tekniken

bakom metodiken

att med metriken

rytmiken

dynamiken

och erotiken

öka på mystiken

inom dramatiken




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-03 13:45

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
lysande
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson