Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds gåva

Vi føds alla med en underbar gåva,
chansen att kunna ælska mænniskor.
Många har redan gjort det, andra ej.
Djupt inne i en mænniskas sjæl finns kraften att våga ælska,
det ær bara att våga slæppa efter och låta kænslorna komma
fram spontant.

Jag har ælskat, det ær underbart.
Att kunna sæga : Jag ælskar dig, till någon får mig att kænna mig lugn och samtidgigt ælskad tillbaka.

Det var ett tag sen nu, men jag kænner att kænslorna børjar bli starka nu och att orden cirkulerar inne i huvudet mitt. Kanske før tidigt att sæga, kanske inte. men en sak som jag vet ær att jag ær ...

ska jag våga sæga det, ja jag måste.




Övriga genrer av Marthina
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-09-03 15:59



Bookmark and Share


    ettolrahC
Say it honey! Me love you a lot!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina