Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrikting?

Jag är delad i två delar,
delad med två olika viljor.
Och med två olika hjärtan som vill nå fram..
Vilken väg är den rätta?
vilken vilja är starkast?
Jag är delad, i två helt olika delar.
Båda lika goda,
båda lika bra.
Har jag följt den rätta viljan?
Har jag valt rätt väg?
Ska jag svänga eller inte,
Upprepar: ska jag svänga eller inte?




Fri vers av Marthina
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-08 01:07



Bookmark and Share


  jobby
Mycke bra marre, mycke bra text!
2006-11-11

    eva m h
Vem är det du anropar på slutet? Vem ska dge dig svar?
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina