Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till min underbara mamma!


Jag ber dig att förstå mig, mina tankar, handlingar.

Jag ser dig stå vid min sida här och nu,
snälla mamma förstå hur jag känner,
jag älskar dig

Mamma jag håller dig så kär,
du har alltid ställt upp och alltid varit där
Mina ledsna problem de kommer och går,
du är alltid här och läker mina sår.

Vad skulle jag varit utan dej?
En vilsen unge som inte är okej.
Du har givit mig glädje saker och ting,
jag har aldrig behandlats som ett mellanting.

Dagarna kommer och dagarna går,
men du är ju någon som alltid består.
Det enda jag ser och det enda jag ber om
är din starka kärlek som värmer mitt hjärta.
Jag älskar dig mamma för den du är,
vad som än händer så finns du här,
djupt i mitt hjärta och i min själ.
Där kommer du att stanna tills jag tar farväl.

Jag ser dig stå vid min sida här och nu,
snälla mamma förstå, hur jag känner
jag älskar dig

Dagarna kommer och går som de går,
mamma du har läkt mina sår.
Jag har gjort mina fel men hoppas du föstår
mina snesteg jag tar år efter år.
Det sista jag vill är att göra dig ledsen,
men jag svär det är jobbigt och jag känner pressen.
Djupt i mitt hjärta och i min själv,
där kommer du att stanna tills jag tar farväl.




Fri vers av Marthina
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-11-10 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina