Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mammsen...


Mamma på vift

nej snälla
tårarna rinner sakta
ner för mina kinder
mamma åk inte

hon böjer sig fram
slår armarna om mig
en lång kram
men ändå för kort
borrar in ansiktet i
hennes svarta kappa

sen tar hon sina väskor
och plötsligt är hon borta

vips så är mamma
på vift i stora världen igen




Fri vers av Momalolinon.
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-03 17:26



Bookmark and Share


    Camillaa
Hemskt, tragiskt på någor sätt !!
men jag gillar sättet du skirver på !
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.