Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början på slutet

"jag älskar inte dig
lika mycket som förr"

andra raden kunde lika gärna ha försvunnit
att du inte älskar mig
var det enda jag hörde

det spelas upp i mitt huvud
om och om igen
likt rix fm's musikutbud
samma skit
over and over




Fri vers av Momalolinon.
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-11 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.