Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Tafatt
fumligt
nervösa händer
bultande hjärtan

ingen tid att förlora
din tid
min tid
vår tid
vore synd att slösa bort den

inte sant, älskling?


Lukten som får mig att rysa
av välbehag
finns här
så nära
trots att du är så långt bort

känner fortfarande
dina trevande läppar
mot mina

hans doft
etsade sig fast i min tröja
ligger med den tätt intill

låtsas
vill
önskar
att den vore du





Fri vers av Momalolinon.
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.