Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igårkväll

Åter ensamma
i mörkret
i soffan
ihoptrasslade

tog oss upp till sängen
i all hast
i det ögonblicket
iver

lade oss där
i stillhet
i kärlek
inuti




Fri vers av Momalolinon.
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.