Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens förföriska makt

Slukad av åtråns förföriska makt

Vandrar jag blind i sagornas hus

Badar i kärlekens gränslösa prakt

Ser livet i rosa skimmer och ljus

 

Stark är kraften som lindar mig in

Stark är känslan som får mig att brinna

Stark är min kropp drunknad i din

där hämningar gränslöst försvinna

 

Hängivet har jag ryckts med i en yra

kastat det sunda förnuftet bort

fångat var timme, minut som är dyra

i tid som varat försvinnande kort

 

Beslöjad av dimma tyngdlös och lätt

balanserar jag oviss på randen till stup

Ett öde maskerat och lömskt förklätt

Knuffar mig handlöst i avgrundens djup




Fri vers av Nessie
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-04 10:18



Bookmark and Share


  Varjovalo
vackert skriven
2006-09-08

    Cajsa
Tycker om denna jättemycket, den är bara så bra skriven! Kram!
2006-09-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Härlig dikt med energi! Fina rim och du förmedlar starkt när man drivs med i något man inte kan styra. Väldigt bra och känner igen. Hälsar vännen Fredrik
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie